Method Putkisto

Hyvinvointi lähtee sisältäpäin!

Method Putkisto on Marja Putkiston luoma kehonhallintaohjelma ja oppi omasta kehosta, jonka avulla vapaudut liikkumaan ilman kipua. Kiristyessään lihaksesi estävät sinua liikkumasta luonnollisesti ja vetävät kehoasi huonoon ryhtiin.

Metodin avulla pidennät lyhentyneet lihakset ja vahvistat heikkoja lihaksia sekä vapaudut kivuista. Ydintuen avulla vahvistat heikot lihakset, jolloin kehosi ryhti paranee ja lihaksesi toimivat tehokkaammin. Saavutat oman kehosi parhaan version!

Työskentelymme pohjana on vahva, vapaa pallealihas sekä ydintuki. Hengitystekniikan parantuessa, olet energisempi, aineenvaihduntasi vilkastuu, ryhti paranee, vastustuskykysi paranee ja voit paremmin.

Marja Putkisto puhuu ryhtieroosiosta:

”Method Putkisto ryhtieroosio kuvaa selkärankaa rappeuttavia muutoksia. Pitkän istumisen, digitalisaation, passiivisen kehonkäytön tai liian voimahakuisen, rankaa jäykistävän harjoittelun myötä ranka altistuu samantyyppiselle eroosiolle kuin maaperä. Muutokset voivat olla peruuttamattomia. Siksi eroosio on pysäytettävä heti!”

Method Putkisto luo vahvan pohjan terveydellesi. Opit itse linjaamaan kehosi oikein, kun liike lähtee sisältäpäin. Mikä parasta, nautit tästä koko loppuelämäsi!

Studiomme rauhallinen ympäristö tarjoaa mahdollisuuden palautumiseen arjen rasituksista. Ryhmissä on enintään 12 osallistujaa, jolloin ohjaus on hyvin henkilökohtaista.

 

Asiakaskokemuksia:

”Kun pallea rentoutuu, elämäkin rentoutuu”.

”Siitä eilisestä Method Putkisto tunnista. Olen aivan ihmeissäni siitä energiasta, mitä sain siellä tunnilla. Kun tulin kotiin, menin heti hiihtämään. Kun tulin hiihtolenkiltä, siivosin koko talon. Olin tosi hämmästynyt tästä innosta, ei sattunut mihinkään ja oli tosi hyvä olo, odotan innolla ensi viikon tuntia. Kiitos, kun herätitte minut tästä horroksesta ja ajatuksesta, että en voi tehdä mitään. Pienikin taivutus ja venytys on varmasti hyväksi”. Ensimmäisen tunnin jälkeen asiakaskokemus.

”Lihasten kramppaus on vähentynyt liikkeiden aikana. Keskittyminen suoritukseen on parantunut. Vartalon kiertoliikkeet ovat helpottuneet. Pyöräillessä taakse katsominen onnistuu paremmin”. Yritysryhmään osallistuja

Yksilötunnilla käydään läpi kehosi haasteet ja perusteet metodeista, jolloin saat parhaan hyödyn myös ryhmätunneistamme.
Tilaa yksilöohjaukseen aika ja startti käynnistyy. Lue lisää.
Koe sinäkin sama! Varaa tästä verkkokaupastamme starttipaketti (1 yksilöohjaus ja 5 harjoitetuntia)

Teen myös yrityksiin ohjauksia tilausryyhmille.

TILAA:

Kun haluat tietää ensimmäisten joukossa uutuuksistamme,tilaa uutiskirjeemme ja saat samalla sähköpostiisi käytännönvinkkejä, millä pidät itsesi hyvässä kunnossa: