Method Putkisto Pilates

TILAA:

Kun haluat tietää ensimmäisten joukossa uutuuksistamme, tilaa uutiskirjeemme ja saat samalla sähköpostiisi käytännönohjeet, millä pidät itsesi hyvässä kunnossa:

https://tampereenpilatesstudio.fi/ota-yhteytta/

Method Putkisto Pilates

”10 harjoituskerran jälkeen tunnet eron, 20 kerran jälkeen näet sen ja 30 kerran jälkeen sinulla on uusi keho.” Joseph Pilates

Istumatyön haasteet

Nykyään yhä useammat lääkärit ja fysioterapeutit suosittelevat MP Pilatesta erilaisiin tuki ja liikuntaelin vaivoihin. Erityisesti selkävaivoihin ja istumatyön aiheuttamiin ongelmiin asiakkaat ovat saaneet tutkitusti hyvää apua.

Yksilöllinen ohjaus

Pienryhmissämme (max12 osallistujaa) olet kokeneen ohjaajaan ohjauksessa, jolloin saat myös tuloksia. Rauhallinen ympäristö auttaa irtautumaan arjen kiireestä ja annat kehollesi tärkeää aikaa vahvistumiseen ja palautumiseen. Myös yksityistunnit ovat suositeltavia varsinkin jos kehollisia haasteita on jo ehtinyt tulla useampia.

MP Pilateksen perusajatus

MP Pilateksen pohjana on vahva ydintuki ja luiden oikea linjaus, jolloin lihakset toimivat tehokkaasti ja turvallisesti. Keho työskentelee tasapainoisesti. Ulospäin se näkyy vahvana, ryhdikkäänä ja terveenä olemuksena ja hyvinvointina.

Pilates on saksalaisen Josef Pilateksen kehittämä kehohallintatekniikka, jonka avulla saavutat vahvan ja notkean lihaksiston. Marja Putkisto toi Pilateksen Suomeen ja me toimme sen vuonna 2000 Tampereelle. MP Pilates on kehitetty  vastaamaan nykypäivän ihmisen tarpeita.

”Kiitos eilisestä – olin oikein vaikuttunut näkemästäni ja kuulemastani. Olen myös varma, että pilates ja kehonhallinnan kehittäminen ovat avain selkävaivojeni hoitamisessa ja ennaltaehkäisemisessä”. – Yksilötunnilla ollut asiakas.

Jos olet uusi asiakkaamme, aloita Starttipaketilla (1 yksilöohjaus ja 5 viikotuntia).

Teen myös työpaikkaohjauksia tilausryhmille.