Ajankohtaista

Tampereen Pilates Studion kehonhallintaa jo vuodesta 2000

Uusi asiakas!

Mikäli olet uusi asiakkaamme, voit tulla mukaan toimintaan  Tampereen Pilates Studion Starttipaketin kautta. Tilaa yksityistuntiaikasi joko info@vilmankammen.fi tai soittamalla puh. 010-8356500!

Vuoden 2020 teemana säännöllisyys!

Sitoudu ja tunnistat eron voinnissasi! Mitä säännöllisemmin liikut, sen parempia tuloksia saat! Tervetuloa voimaan hyvin pienryhmissä ja kodinomaisissa tiloissa! Meille käy liikuntasetelit ja sähköiset liikuntapassit.

”Armi sinulla on ihailtavan rauhallinen ja paneutuva tyyli ohjata. Kiitos kun käyt kiertämässä ja korjaamassa asentoja, se on usein ratkaisevan tärkeää löytääkseen tarkoitetun venytyksen. Jollain lailla kodinomainen tunnelma ja pienehkö ryhmä studiolla auttaa jo rauhoittumaan.”

Kehontunne.fi

Sivustolta löydät hyvinvointipalveluidemme verkkokaupan, jossa mm. Kehontunne™-verkkokurssit kotiharjoittelua varten sekä terveyskuntotestauksia hyvinvointiasi edistämään ja tukemaan.Teemana kursseissa tiedolla, taidolla- ei raivolla!

Blogi

Täällä kirjoitan hyvinvointiin liittyvistä asioista ja vähän muustakin.

Teemakurssit:

Järjestämme teemakursseja, joihin ovat kaikki tervetulleita.Lisäämällä tietoisuutta kehostasi, voit paremmin! Syventävillä kursseilla tuomme todellisen ja kuvitellun minän lähemmäksi toisiaan. Meillä on paremmin aikaa syventyä ja hakea parasta mahdollista optimia kehollesi.Syventäville kursseille voit osallistua ilman aiempaa tietoa kehonhallinnasta.Tule siis sellaisena kuin olet.

Asiakkaan palaute erityiskurssista:

”Olin viime lauantaina kasvokoulun teemakurssilla. Ehti kerrankin rauhassa paneutua tärkeään asiaan. En ollut odottanut niin kokonaisvaltaista ja tasapainoista kokonaisuutta! Suurin oivallus oli ryhdin tärkeä vaikutus kasvoihin! Hyvien, monipuolisten venytysten ja harjoitusten ansiosta hartiani asettuivat itsestään oikealle paikalle! Olin itsekin hämmästynyt! Ero oli aivan selvä. Samalla kasvoni näyttivät virkistyneiltä kasvoharjoitteiden ansiosta. Sain paljon tietoa, ja nyt tiedän, miten kannattaa itse harjoitella, jotta kurssin jälkeinen ihanan energinen ja ryhdikäs olotila säilyisi. Suosittelen lämpimästi!

Varaa paikkasi hyvää oloon!
info(at)vilmankammen.fi sekä puh. 010-8356500
Pienryhmässämme paikkoja rajoitetusti!

KEVÄTKAUSI 11.1. – 31.5.2021

Kevätkaudella myydään koko kevätkautta ja teemakursseja . Tiedustele vapaita ryhmiä armi.lundan(at)vilmankammen.fi tai 010-8356500.

Uutena asiakkaana Starttipaketin kautta voit tulla mukaan myös kesken kauden. Starttipaketti sisältää yksilötunnin ja 5 viikkotuntia.

Tilaa uutiskirjeemme info(at)vilmankammen.fi

Uusi EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) astui voimaan 25.5.2018

Rekisteriselosteemme löydät tästä linkistä!

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme palvella jatkossakin Sinua laadukkasti ja luottamuksellisesti.