Kehontunne™- venyttely

 

Hyvinvointi lähtee sisältäpäin!

Kiristyessään lihaksesi estävät sinua liikkumasta luonnollisesti ja vetävät kehoasi huonoon ryhtiin. Kirjaimellisesti luut tulevat liian lähelle toisiaan ja aiheuttavat onegelmia.

Kehontunne™-tunneilla pidennät lyhentyneet lihakset ja vahvistat heikkoja lihaksia sekä vapaudut kivuista. Vahvistat keskivartalon lihasten avulla heikot lihakset, jolloin kehosi ryhti paranee ja lihaksesi toimivat tehokkaammin. Saavutat oman kehosi parhaan version!

Työskentelymme pohjana on vahva, vapaa pallealihas sekä ydintuki. Hengitystekniikan parantuessa, olet energisempi, aineenvaihduntasi vilkastuu, ryhti paranee, vastustuskykysi paranee ja voit paremmin.

 

Kehontunne™- auttaa sinua luomaan vahvan pohjan terveydellesi. Opit itse linjaamaan kehosi oikein, kun liike lähtee sisältäpäin. Mikä parasta, nautit tästä koko loppuelämäsi!

Studiomme rauhallinen ympäristö tarjoaa mahdollisuuden palautumiseen arjen rasituksista. Ryhmissä on enintään 12 osallistujaa, jolloin ohjaus on hyvin henkilökohtaista.

 

Asiakaskokemuksia:

”Kun pallea rentoutuu, elämäkin rentoutuu”.

”Siitä eilisestä venyttely tunnista. Olen aivan ihmeissäni siitä energiasta, mitä sain siellä tunnilla. Kun tulin kotiin, menin heti hiihtämään. Kun tulin hiihtolenkiltä, siivosin koko talon. Olin tosi hämmästynyt tästä innosta, ei sattunut mihinkään ja oli tosi hyvä olo, odotan innolla ensi viikon tuntia. Kiitos, kun herätitte minut tästä horroksesta ja ajatuksesta, että en voi tehdä mitään. Pienikin taivutus ja venytys on varmasti hyväksi”. Ensimmäisen tunnin jälkeen asiakaskokemus.

”Lihasten kramppaus on vähentynyt liikkeiden aikana. Keskittyminen suoritukseen on parantunut. Vartalon kiertoliikkeet ovat helpottuneet. Pyöräillessä taakse katsominen onnistuu paremmin”. Yritysryhmään osallistuja

Jos tulet mukaan uutena asiakkaana

Tilaa Starttipaketti, jossa yksilötunnilla käydään läpi kehosi haasteet ja perusteet kehonhallinnasta, jolloin saat parhaan hyödyn myös ryhmätunneistamme.

Tilaa yksilöohjaukseen aika ja startti käynnistyy. Lue lisää.

Varaa Kehontunne-verkkokaupastamme starttipaketti (1 yksilöohjaus ja 5 harjoitetuntia)

Teen myös yrityksiin ohjauksia tilausryhmille.

Etäyhteydellä tehtävät paketit yrityksille löytyy täältä!