Ajankohtaista

Pilates-kehonhallintaa yli 20v

Kevätkauden 2023 aikataulu ja hinnasto pdf muodossa tästä!

Huom! Teemakurssi SPS perusteet 9.-30.3. torstaisin klo 17.15 -18.00,4x 45min, 80€

Uusi asiakas!

Mikäli olet uusi asiakkaamme, voit tulla mukaan toimintaan  Tampereen Pilates Studion Starttipaketin kautta.  Voit tulla mukaan myös kesken kauden.

Tilaa yksityistuntiaikasi joko info(at)vilmankammen.fi tai soittamalla puh. 010-8356500!

Tampereen Pilates Studion vuoden 2023 teemana; kuuntele kehoasi!

Kun sinulla on aikaa kuunnella, mitä kehosi viestii, voit myös tehdä asioita, jotka edistävät hyvinvointiasi. Parempia tuloksia saat, kun kuuntelet kehosi viestejä!

Tervetuloa voimaan hyvin pienryhmissä ja kodinomaisissa tiloissa! Meille käy liikuntasetelit ja sähköiset liikuntapassit.

Ei pelkkää pilatestaSpiraalistabilaatio

Vaikka nimemme on Tampereen Pilates Studio, meillä on paljon muitakin lajeja ja osaamista.

Voit tutustua meillä myös Footbic- ja SPS eli spiraalistabilaation menetelmiin, Modern Nordic Walking- harjoitteisiin, Kehontunne™-syvävenyttelyyn ja kasvojen alueen harjoitteisiin.

Kun haluat testata lähtötilanteesi ja edistymisesi, erilaiset terveyskuntotestaukset ja henkilökohtaiset kunto-ohjelman auttavat tulosten seurannassa.

”Armi sinulla on ihailtavan rauhallinen ja paneutuva tyyli ohjata. Kiitos kun käyt kiertämässä ja korjaamassa asentoja, se on usein ratkaisevan tärkeää löytääkseen tarkoitetun venytyksen. Jollain lailla kodinomainen tunnelma ja pienehkö ryhmä studiolla auttaa jo rauhoittumaan.”

Kehontunne.fi

Sivustolta löydät hyvinvointipalveluidemme verkkokaupan, jossa mm. Kehontunne™-verkkokurssit kotiharjoittelua varten sekä terveyskuntotestauksia hyvinvointiasi edistämään ja tukemaan.  Verkkokaupasta voit ostaa starttipaketin, teemakurssit, yksilöohjaukset  ym. Smartumin maksumahdollisuus on lisätty verkkokauppaan. Tutustu sivustoon täältä.

Teemana ohjauksessani on ”tiedolla, taidolla- ei raivolla!”

Blogi

Täällä kirjoitan hyvinvointiin liittyvistä asioista ja vähän muustakin.

Teemakurssit

Järjestämme teemakursseja, joihin ovat kaikki tervetulleita.Lisäämällä tietoisuutta kehostasi, voit paremmin! Syventävillä kursseilla tuomme todellisen ja kuvitellun minän lähemmäksi toisiaan. Meillä on paremmin aikaa syventyä ja hakea parasta mahdollista optimia kehollesi.Syventäville kursseille voit osallistua ilman aiempaa tietoa kehonhallinnasta.Tule siis sellaisena kuin olet.

Huom! Teemakurssi SPS perusteet 9.-30.3. torstaisin klo 17.15 -18.00,4x 45min, 80€

Asiakkaan palaute teemakurssista:

”Olin viime lauantaina kasvokoulun teemakurssilla. Ehti kerrankin rauhassa paneutua tärkeään asiaan. En ollut odottanut niin kokonaisvaltaista ja tasapainoista kokonaisuutta! Suurin oivallus oli ryhdin tärkeä vaikutus kasvoihin! Hyvien, monipuolisten venytysten ja harjoitusten ansiosta hartiani asettuivat itsestään oikealle paikalle! Olin itsekin hämmästynyt! Ero oli aivan selvä. Samalla kasvoni näyttivät virkistyneiltä kasvoharjoitteiden ansiosta. Sain paljon tietoa, ja nyt tiedän, miten kannattaa itse harjoitella, jotta kurssin jälkeinen ihanan energinen ja ryhdikäs olotila säilyisi. Suosittelen lämpimästi!

Tilaa uutiskirjeemme info(at)vilmankammen.fi

Rekisteriselosteemme löydät tästä linkistä!

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme palvella jatkossakin Sinua laadukkasti ja luottamuksellisesti.