Asiakaspalautteita

Ilman asiakkaita ei olisi ollut yritystoimintaa. Osa asiakkaista kävi tunneillani  yli 20 vuotta. Asiakkaiden palautteet ovat olleet tärkeitä minulle ohjaustyöni aikana.

Tässä muutamia asiakaspalautteita ohjauksestani ryhmätunneilla ja yksilötunneilla:

Asiakas aloittanut ”Back pain-goobye” -paketilla ja jatkanut säännöllisillä viikkotunneilla.

”Kiitos vielä menneestä keväästä ja myös aiemmasta tietysti. Tunneille on aina ilo tulla vaikka olisi kuinka naatti päivän töiden jälkeen, koska tietää lähtevänsä virkistyneempänä kotiin. Parin vuoden aikana on tapahtunut sellainen muutos kropassa, että ei samaksi uskoisi eikä entiseen ole paluuta. Selkään ei ole ensimmäisen syksyn jälkeen sattunut enää kertaakaan, ja aiemmin kovin vaivanneet kireät hartiat ja lapojen välikin on pysynyt jotakuinkin aisoissa, ei ole enää hierojalla tarvinnut käydä. Ja tottakai on kiva huomata tunneilla, miten voimat kehittyy, ja pystyy helpommin sellaiseen, mikä ei aluksi meinannut millään luonnistua. Tasapainon noin yleisesti ja kehonhallinnan avulla oman kävely/juoksutekniikan kehittymisestä on ollut paljon iloa arjessa.

Hauskan huomion tein pari viikkoa sitten, kun olin laittamassa kenkiä jalkaan. Teen sen yleensä muutenkin suorin jaloin sen suurempaa tuskaa tuntematta, mutta nyt kiinnitin erityisesti huomiota kuinka helposti sitä lattia lähestyi. Pitihän sitä testata kuinka pitkälle sitä taipuukaan, ja kämmenet meni iloisesti lattiaan ja hyvin pystyi vielä vähän käsivarsia koukistamaankin. Ei ole moista notkeutta tullut pariin viimevuosikymmeneen vastaan.

Mietin, että semmoinen uusi selän mittaus voisi olla kiinnostava tehdä esim. jossain vaiheessa syksyllä, että näkisin minkälaista kehitystä on tapahtunut parissa vuodessa muuten kuin fiilispohjalta.

Sinulla on todella hieno ote tekemiseen, juuri sopiva yhdistelmä lempeyttä ja napakkuutta. Saa juuri sen verran haastetta kun jaksaa sillä hetkellä pystyy ottamaan vastaan. Ohjelmat ovat mielenkiintoisia tehdä, hienosti tasapainoisesti koko kropan huomioivia. Kivaa vaihtelua sopivin välein, aina on jotain uutta vaikka on jo pitempään tehnyt. Lämmin kiitos työstäsi!”

-vakiasiakas-

Palaute ”Koko kehon viritys”-kurssista:

”Koko kehon viritys -tunnit olivat aivan loistavia! Tunnissa käytiin läpi koko kehoa useammalla eri tekniikalla (footbic, SPS_kuminauhat, kasvokoulu), ja tunnin jälkeen olo oli aina ihanan virkistynyt. Tunnilla keskityttiin tekemiseen, joka oli selkeää ja helposti omaksuttavaa. Suosittelen tuntia kaikille kiireisille ja niille, joille vaikkapa pilateksen teoriat ja termit tuntuvat vierailta tai vaikeilta.”

”Moi Armi,

Olen syksyn aikana tutustunut Method Putkisto menetelmiin ja ottanut ohjelman, jossa harjoitellaan kehonhallintaa. Juoksu on yksi harrastuksistani ja olen huomannu, kuinka kehonhallinta sekä syvävenyttely on tuonut ryhtiä liikkumiseen ja auttanut hengityksessä, joka on hyvin olennainen osa juoksua. Viime viikolla olin juoksemassa maratonia ulkomailla ,ennen juoksussa aloin väsymään ja ryhti sen mukana alkoi painumaan kasaan, joka vaikeutti hengitystä. Nykyään väsymyksen kohdatessa juostessa muistan keskivartalon ”tiukan korsetin” ja hengityksen selkäpuolelle. Ryhti pysyy hienosti nykyään maaliin asti ja harrastaminen on hauskempaa ja ryhdikkäämpää. Iso suositus näille metodeille.”

-maratoonari-

Yritysryhmältä palautetta:

”En ole koskaan nähnyt meillä näin hyvää palautetta.

Kiitos Armi, olet tehnyt huikeaa työtä meidän kanssa! Olen enemmän kuin iloinen tästä tuloksesta. Ainakin lähes kaikki vastasivat kyllä halukkuuteen jatkaa tunneilla.”

”Kiitos eilisestä tunnista! Oli ilo palauttaa keskittymistä ruotoon. Tuntuu tärkeältä ja oleelliselta antaa selälle nyt tilaa, kuunnella sen tarpeita ja oppia uutta sen toiminnasta. Keholähtöinen ajattelutapa on vähän kadonnut viime vuosien myllerryksessä, kun on tapahtunut niin paljon kaikkea huomiota herpaannuttavaa. Nyt on aika palauttaa terveys arvoasteikon yläpäähän.”

” Olen sinua usein ajatellut. Varsinkin kertoessani tuttavilleni sinun tehokkaasta toiminnastasi minunkin terveyteni hyväksi. En olisi silloin työaikana pystynyt liikkumaan niin hyvin ilman sinun ohjaustasi.”

”Olin ottanut yöksi panacodia puolen vuoden ajan. Syynä selkäsärky. Nyt olen pystynyt jättämään särkylääkkeet pois.”

” Kiitos ohjauksesta, olo on oikein hyvä ja koiran kanssa olin aamulenkillä jo kuudelta ja pitkästä aikaa pirteänä.”

” Kävin eilen eka kertaa tunneillasi ja tänään olo on hyvin ihana ja ilmava. Tunnen muutoksen etenkin niskassa ja lantiossa.”

”Lihasten kramppaus on vähentynyt liikkeiden aikana. Keskittyminen suoritukseen on parantunut. Vartalon kiertoliikkeet helpottuneet. Esim. pyöräillessä taakse katsominen onnistuu paremmin.”

”Parantunut ryhti ja vahvistanut kehon keskikohtaa ja vielä kun oppisin olemaan jännittämättä hartioita. Hengitykseen olen kiinnittänyt huomiota. Mieli ja keho tasapainossa”

”Selkäkivut on hävinneet lähes kokonaan”.

”Selässä ei ole enää herätessä kipua ollenkaan”.

”Olen ollut viriilimpi”!

” Haluan tähän asti kiittää sinua kaikesta mitä
olet hyväkseni tehnyt ja miten olet maailmaa, minun sekä varmasti
monen muunkin muuttanut! Se on ollut ihmeellinen tie, ainoa huono asia
siinä on ollut, että olen tuntenut riittämättömyyttä muiden puolesta
ja tunnetta, että kunpa tätä voisi julistaa kaikille 🙂

”Tunnit ovat olleet muuten aivan loistavia. Kiitos!

”Kiitos, yksilötunti oli erinomainen! Tarkoitukseni oli varata paikka jo tämän viikon tunnille.”

”Olo tunnin jälkeen oli ihan hyvä, itseasiassa aika samanlainen kuin osteopaatin käsittelyn jälkeen eli ilmeisesti tuli syviä lihaksia löydettyä ja käytettyä :D. Odotan innolla maanantai-iltaa ja toivottavasti pysyn vauhdissa mukana, alkuun kun joutuu miettimään jokaista hengitystä ja lihasta. Hyvää viikonlopun jatkoa!

”Kiitos hyvin voin yksityistunnin jälkeen. Tunnin jälkeen huomasin, että en ollut varmaan 6 kuukauteen pysähtynyt ja hengittänyt syvään kertaakaan.Eilen  myös tunsin mm. kyljissä, että jotain fyysistä on tullut tehtyä, vaikka ei sen enempää vielä tullutkaan urheiltua :)Paljon on oppimista, mutta jäi hyvä fiilis.”

”Kiitos!! Oli hieno ilta, yöunet makoisat ja tänään olo kuin nuorella tytöllä! ”

”Kiitos, on hyvä olo. Kävely ainakin tuntui helpommalta. Aloitetaan pienin askelin – yritän tehdä venytyksiä ja kävelyä nyt päivittäin.”

” No olen käynyt 7 vuotta kuntosalilla ja tehnyt vatsalihasliikkeitä ja vaiva ei ole helpottunut. Joten kai pitää uskoa, että jotain muuta on tehtävä.”

Goodbye -back pain-paketti

”Good bye back pain -paketilla oli merkittävä vaikutus fyysisen oloni kokonaisvaltaiseen paranemiseen ja erityisesti selän kiputilojen vähenemiseen. Kuitenkin melkein suurempi vaikutus oli sen tuottamalla henkisellä hyvinvoinnilla, mikä syntyi keskittymisestä kiireisen arjen keskellä vain omaan vointiin, kehoon, hengittämiseen ja rauhoittumiseen harjoittelun ajaksi. Tuntien jälkeen olen aina virkeämpi ja läsnäolevampi kuin sinne tullessa. Myös räätälöity oma harjoitusohjelma on tuntunut mielekkäältä ja yksityistunnit ovat auttaneet tehostamaan tätä omaa harjoittelua. ”

”Hei ja kesäterveiset Vaasan saaristosta!Selkäprojekti onnistui yllättävän hyvin ottaen huomioon, että en pystynyt panemaan siihen niin paljon aikaa kuin olisin halunnut ja aloittaessani suunnitellut.Mielestäni siihen varattu aika on hyvä ja se, että sen aikana on tarkoitus käydä säännöllisesti tunneille. Vasta tuntien aikana asiat alkoivat loksahtaa kohdilleen.Yksityistunnit olivat hyviä koska silloin saatoin kysellä ja kuulostella tuntemuksiani. Silloin myös löytyi syy alaselän vaivoihini ja ne ovatkin helpottaneet kun löytyi oikeanlaisia harjoitteita. Ongelma vain oli, että en aina muistanut tuntien jälkeen kaikkia harjoitteita.Kotona tehtäviä harjoituksia ei voi koskaan painottaa liikaa. Itse tein niitä säännöllisen epäsäännöllisesti ja uskon, että tulos olisi ollut paljon parempi jos olisin ollut aktiivisempi.Nyt olen yrittänyt tehdä harjoituksia suht säännöllisesti ja selkä on voinut hyvin, vaikka on joutunut aika koville erilaisissa ulkotöissä.Mielestäni yhteistyömme onnistui hyvin- kiitos siitä”.”

”Hei ja kiitos tehokkaasta kurssista. Selkäni on nyt selvästi parempi. Yritän tehdä lihasharjoituksia myös omatoimisesti antamien oppien mukaan.”

Palautteet MP kasvokoulu erityiskurssista

”Olin viime lauantaina kasvokoulun teemakurssilla. Neljässä tunnissa ehti kerrankin rauhassa paneutua tärkeään asiaan. En ollut odottanut niin kokonaisvaltaista ja tasapainoista kokonaisuutta! Suurin oivallus oli ryhdin tärkeä vaikutus kasvoihin! Hyvien, monipuolisten venytysten ja harjoitusten ansiosta hartiani asettuivat itsestään oikealle paikalle! Olin itsekin hämmästynyt! Ero oli aivan selvä. Samalla kasvoni näyttivät virkistyneiltä kasvoharjoitteiden ansiosta. Sain paljon tietoa, ja nyt tiedän, miten kannattaa itse harjoitella, jotta kurssin jälkeinen ihanan energinen ja ryhdikäs olotila säilyisi. Suosittelen lämpimästi!”

”Aika meni tosi nopeasti. Kasvoissani tunnen, että harjoitukset vaikuttivat. Ihanaa musiikkia. Sain ihan omaa aikaa ja kokemuksia omasta kehostani. Kiitos!”

”hyvä tunti:selkeät ohjeet, sopiva etenemisvauhti, henkilökohtainen ohjaus.Muistin taas , miksi pidän Method Putkistosta, kokonaisvaltainen hyvä olo tunnin seurauksena.”

”Hyvä kokonaisuus, hyvä että näytetään kuvia lihaksista tietää mihin liikeiden pitäisi kohdistua. Hyvä, että tulee henkilökohtaista ohjausta liikkeiden suunnasta”

”Niskan ja rintalihasten rentous ja venytys. Lonkakoukistajien merkitys. Hyvä juttu Kiiitos!”

”Kiitos. Ihminen on kokonaisuus, lähdit hienosi kaukaa alhaalta ylös liikkeelle, monipuolisesti koko kehoa.

Mielikuvaharjoituksia. Kyllä! Ajatuksen voima.

Kiitos, vointi lauantain session jälkeen oikein hyvä 🙂 – uskomatonta, kuinka nopsaan 4h voi kulua.

Tunnit olivat ennakko-odotusten mukaiset, ts lähestyit aihetta kokonaisvaltaisesti ja selkeästi perustellen. Sain vinkkejä ja ajateltavaa, joten tyytyväinen ole!

TILAA:

Kun haluat tietää ensimmäisten joukossa uutuuksistamme, tilaa uutiskirjeemme ja saat paluupostissa tärkeimmät käytännönohjeet, millä pidät itsesi hyvässä kunnossa:

https://tampereenpilatesstudio.fi/ota-yhteytta/