Ajankohtaista

1.6.2023 alkaen keskityn tilausryhmien ohjaamiseen

Pitkän taipaleeni kehonhallinnan ohjaajana jatkuu nyt eri muodossa.Tampereen Pilates Studion viikotunnit Pirkankadulla päättyivät toukokuussa 2023.

BEMER

Siirryn tilausryhmien ohjaukseen ja myös jatkan Bemer terapian edustajana. Kotiin hankittavasta Bemer terapia laitteesta voit lukea lisää täältä.

Pilates-kehonhallintaa ja syvävenyttelyä yli 20v

Ei pelkkää pilatestaSpiraalistabilaatio

Vaikka nimemme on Tampereen Pilates Studio, meillä on paljon muitakin lajeja ja osaamista.

Voit tutustua ohjauksessani myös Footbic- ja SPS eli spiraalistabilaation menetelmiin, Modern Nordic Walking- harjoitteisiin, Kehontunne™-syvävenyttelyyn ja kasvojen alueen harjoitteisiin.

Kun haluat testata lähtötilanteesi ja edistymisesi, erilaiset terveyskuntotestaukset ja henkilökohtaiset kunto-ohjelman auttavat tulosten seurannassa.

”Armi sinulla on ihailtavan rauhallinen ja paneutuva tyyli ohjata. Kiitos kun käyt kiertämässä ja korjaamassa asentoja, se on usein ratkaisevan tärkeää löytääkseen tarkoitetun venytyksen. Jollain lailla kodinomainen tunnelma ja pienehkö ryhmä studiolla auttaa jo rauhoittumaan.”

Kehontunne.fi

Sivustolta löydät hyvinvointipalveluidemme verkkokaupan, jossa mm. Kehontunne™-verkkokurssit kotiharjoittelua varten sekä terveyskuntotestauksia hyvinvointiasi edistämään ja tukemaan.  Verkkokaupasta voit ostaa starttipaketin, teemakurssit, yksilöohjaukset  ym. Smartumin maksumahdollisuus on lisätty verkkokauppaan. Tutustu sivustoon täältä.

Teemana ohjauksessani on ”tiedolla, taidolla- ei raivolla!”

Blogi

Täällä kirjoitan hyvinvointiin liittyvistä asioista ja vähän muustakin.

Asiakkaan palaute ohjauksestani

”Olin viime lauantaina kasvokoulun teemakurssilla. Ehti kerrankin rauhassa paneutua tärkeään asiaan. En ollut odottanut niin kokonaisvaltaista ja tasapainoista kokonaisuutta! Suurin oivallus oli ryhdin tärkeä vaikutus kasvoihin! Hyvien, monipuolisten venytysten ja harjoitusten ansiosta hartiani asettuivat itsestään oikealle paikalle! Olin itsekin hämmästynyt! Ero oli aivan selvä. Samalla kasvoni näyttivät virkistyneiltä kasvoharjoitteiden ansiosta. Sain paljon tietoa, ja nyt tiedän, miten kannattaa itse harjoitella, jotta kurssin jälkeinen ihanan energinen ja ryhdikäs olotila säilyisi. Suosittelen lämpimästi!

Tilaa uutiskirjeemme info(at)vilmankammen.fi

Rekisteriselosteemme löydät tästä linkistä!

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme palvella jatkossakin Sinua laadukkasti ja luottamuksellisesti.