Teemakurssit tilausryhmille

”Koko kehon viritys”-teemakurssit

Teemakurssin aikana käymme harjoitteita monipuolisesti päästä varpaisiin. Metodeina käytän Kehontunne™-Kasvoharjoitteita, Footbic-harjoitteita ja SPS-metodia (Spiraalistabilaatio).

Joka tunnilla käydään kutakin menetelmää 20 minuutin ajan. Näin harjoittelu on tehokasta ja koko keho saa hyvä virityksen.

Palaute ”Koko kehon viritys”-kurssista:

”Koko kehon viritys -tunnit olivat aivan loistavia! Tunnissa käytiin läpi koko kehoa useammalla eri tekniikalla (footbic, SPS_kuminauhat, kasvokoulu), ja tunnin jälkeen olo oli aina ihanan virkistynyt. Tunnilla keskityttiin tekemiseen, joka oli selkeää ja helposti omaksuttavaa. Suosittelen tuntia kaikille kiireisille ja niille, joille vaikkapa pilateksen teoriat ja termit tuntuvat vierailta tai vaikeilta.

Järjestämme teemakursseja, joihin ovat kaikki tervetulleita. Teemakurssille voi tulla ilman aiempaa kokemusta metodeista.                                           

Kehontunne™-Kasvoharjoitteet

Nykyinen istumatyö tuo haasteita terveydellesi. Pääsi työntyessä liiaksi eteen lihakset kiristyvät ja muuttavat ryhtiäsi. Usein purulihakset kiristyvät ja vaikuttavat kasvojesi ulkonäköön ja aiheuttavat päänsärkyä. Tunnilla opit tuntemaan uudella tavalla hartiasi ja pään asennon ja luot pohjan terveelle ja hyvinvoivalle keholle. Kun pään asentosi linjautuu oikein vapaudut hartiajännityksistäsi.

Asiakkaan palaute erityiskurssista:

”Olin viime lauantaina kasvokoulun teemakurssilla. Ehti kerrankin rauhassa paneutua tärkeään asiaan. En ollut odottanut niin kokonaisvaltaista ja tasapainoista kokonaisuutta! Suurin oivallus oli ryhdin tärkeä vaikutus kasvoihin! Hyvien, monipuolisten venytysten ja harjoitusten ansiosta hartiani asettuivat itsestään oikealle paikalle! Olin itsekin hämmästynyt! Ero oli aivan selvä. Samalla kasvoni näyttivät virkistyneiltä kasvoharjoitteiden ansiosta. Sain paljon tietoa, ja nyt tiedän, miten kannattaa itse harjoitella, jotta kurssin jälkeinen ihanan energinen ja ryhdikäs olotila säilyisi. Suosittelen lämpimästi!”Raija

Lue lisää harjoitteiden hyödyistä

Footbic

Tiesitkö, että jopa 60% länsimaalaisista kärsii alaraajojen ongelmista. Jalkateriä tulee huoltaa säännöllisesti, jotta vältytään erilaisista jalaterän ongelmista, polvi ja lonkka vaivoista.Mukavat ja hauskat harjoitteet on hyvä ottaa vaikka päivittäiseen koti-ohjelmaan.

”Et pysty kehittämään jalkateriesi lihaksia painoja nostelemalla. Vahvistat niitä oikealla kuntoutusohjelmalla ja oikeanlaisilla jalkineilla.”

-Atte Kärnä, fysioterapeutti, Footbicin kehittäjä.

Lue lisää footbic-menetelmästä

SPS-metodi, Spiraalistabilaatio

Huom! Teemakurssi SPS perusteet 9.-30.3. torstaisin klo 17.15 -18.00, 4x 45min, 80€

Spiraalistabilaation avulla vahvistetaan syvien vatsalihasten toimintaa ja rentoutetaan selän pitkittäisten ojentajalihasten jännittyneisyyttä.

Spiraalistabilaatio (SPS) -harjoittelussa käytät menetelmään suunniteltuja vastuskuminauhoja. Harjoittelussa pidennät vartaloasi ylöspäin spiraalimaisten lihasketjujen aktiivisella käytöllä. Paine välilevyissäsi vähenee ja niiden aineenvaihdunta paranee ja luo tilaa selkänikamien väliin. Menetelmä vahvistaa luonnollisia lihasketjuja, joita tarvitaan mm. kävelyssä. Helpoo ohjelma tehdä kotona ja matkoilla.

Muita verkkokauppamme tuotteita ja palveluja löytyy täältä.

Meille käy sähköiset liikuntapassit. Verkkokaupassa voit suoraan maksaa Smartum liikuntatilillä.

Kehonhallintaa jo vuodesta 2000

Tilaa uutiskirjeemme, saat 3 vinkkiä hyvinvointisi parantamiseksi paluupostissa.

Rekisteriselosteemme löydät tästä linkistä!

Yksityisyytesi on meille tärkeää ja haluamme palvella jatkossakin Sinua laadukkasti ja luottamuksellisesti.