Bemer terapia

Pidä itsestäsi huolta Bemer-terapian avulla

Aina hyvät elintavat eivät riitä pitämään itseämme hyvässä kunnossa. Tulee loukkaantumisia, leikkauksia ja ylimäärästä stressiä jne.

Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER parantaa mikroverenkiertoa sekä edistää verenvirtausta pienimmissä verisuonissa. Bemer lisää kehon omaa luonnollista vastustuskykyä. Meillä on noin 74% kehomme verisuonistosta mikroverenkiertoa eli niitä pienen pieniä hiussuonia, joissa on oma erillinen verenkiertojärjestelmä, johon esim sydämen syke ei vaikuta.  Tätä mikroverenkiertoa voidaan auttaa Bemer- singnaalilla.

Bemer Evo

Bemerin uusi lippulaiva Bemer Evo tuli markkinoille 15.2.2023. Kerron mielelläni tästä uudesta tuotteesta, mikä on aikaisempia tuotteita vieläkin helpompi  käyttää. 8 minuttia aamuin illoin riittää tutkitusti tehostamaan kehosi mikroverenkiertoa.

Miten Bemer vaikuttaa

Bemer on fysikaalinen lääkinnällinen laite.

”Bemerin vaikutus johtuu siitä, että tutkitusti Bemer parantaa veren virtausta, punasolujen perfuusiota, laskimovirtausta ja hapen hyödyntämistä sekä kudosaineenvaihduntaa. Kun stressi supistaa adrenaliinin vaikutuksesta pikkuvaltimoita, siitä aiheutuu kudosturvotusta ja se aiheuttaa kipua.

”Bemer vähentää mm. liiallisen istumisen haitallisia vaikutuksia, parantaa keskittymiskykyä tai vähentää esim. stressin aiheuttamia oireita kuten unihäiriöitä.

Ohjaus ja tuki Bemerin käyttöön

Bemer edustajana toimin laitteen tilaajalle ohjaajana ja opastan laitteen käyttöä. Samaten toimin yhteyshenkilönä jatkossakin käytön edetessä, mikäli tulee kysyttävää.

Vuokraa Bemer- laite kotiisi ja kokeile

Vuokrakokeilu kestää 8 viikkoa ja Bemer tuodaan kotiisi. Vuokra-ajan päätyttyä voit päättää ostatko vai palautatko laitteen.

Vuokrakokeilun hinta:

Bemer Evo Set 800€ + 99€ toimitusmaksu

Bemer Classic 600€ + 99€ toimitusmaksu.

Bemer Pro 600 € + 99€ toimitusmaksu.

Vuokrahinta hyvitetään (600/800€), jos laitteen päättää ostaa.

Laitteista saa tietoa myös Bemer kotisivultani:

Toivottavasti sinäkin liityt tyytyväisten Bemer käyttäjien joukkoon. Bemer on ollut jo 25 vuotta markkinoilla (2023) ja sillä on satojatuhansia käyttäjiä ympäri maailmaa.

Ole yhteydessä ja laitetaan Bemer -vuokrakokeilu sinulle käyntiin.

Armi Lundán

Bemer Partner, Bemer Group

Puh.050-3104322