Bemer terapia

Pidä itsestäsi huolta Bemer-terapian avulla

Aina hyvät elintavat eivät riitä pitämään itseämme hyvässä kunnossa. Tulee loukkaantumisia, leikkauksia ja ylimäärästä stressiä jne.

Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER parantaa mikroverenkiertoa sekä edistää verenvirtausta pienimmissä verisuonissa. Bemer lisää kehon omaa luonnollista vastustuskykyä. Meillä on noin 74% kehomme verisuonistosta mikroverenkiertoa eli niitä pienen pieniä hiussuonia, joissa on oma erillinen verenkiertojärjestelmä, johon esim sydämen syke ei vaikuta.  Tätä mikroverenkiertoa voidaan auttaa Bemer- singnaalilla.

Miten Bemer vaikuttaa

Bemer on fysikaalinen lääkinnällinen laite.

”Bemerin vaikutus johtuu siitä, että tutkitusti Bemer parantaa veren virtausta, punasolujen perfuusiota, laskimovirtausta ja hapen hyödyntämistä sekä kudosaineenvaihduntaa. Kun stressi supistaa adrenaliinin vaikutuksesta pikkuvaltimoita, siitä aiheutuu kudosturvotusta ja se aiheuttaa kipua.

”Bemer vähentää mm. liiallisen istumisen haitallisia vaikutuksia, parantaa keskittymiskykyä tai vähentää esim. stressin aiheuttamia oireita kuten unihäiriöitä.

 

Vuokraa Bemer- laite kotiisi ja kokeile

Vuokrakokeilu kestää 8 viikkoa ja Bemer tuodaan koti-ovellesi tilauksesta noin kolmessa päivässä. Vuokra-ajan päätyttyä voit päättää ostatko vai palautatko laitteen.

Vuokrakokeilun hinta:

Bemer Classic 600€ + 99€ toimitusmaksu. Ostohinta 3290€

Bemer Pro 800€ + 99€ toimitusmaksu. Ostohinta 4620 €

Vuokrahinta hyvitetään (600/800), jos laitteen päättää ostaa.

Laitteista saa tietoa myös Bemer kotisivultani:

Toivottavasti sinäkin liityt tyytyväisten Bemer käyttäjien joukkoon.

Ole yhteydessä ja laitetaan Bemer -vuokrakokeilu käyntiin.

Armi Lundán

Bemer Group