Kehontunne™- syvävenyttely

Hyvinvointi lähtee sisältäpäin!

Kiristyessään lihaksesi estävät sinua liikkumasta luonnollisesti ja vetävät kehoasi huonoon ryhtiin. Kirjaimellisesti luut tulevat liian lähelle toisiaan ja aiheuttavat ongelmia. Lisäksi kireissä lihaksissa ei myöskään verenkierto toimi parhaalla mahdollisella tavalla ja ravinteiden hyväksikäyttö vaikeutuu.

Kehontunne™-syvävenyttely menetelmällä pidennät lyhentyneet lihakset ja vahvistat heikkoja lihaksia rauhallisen hengityksen tahtiin ja näin vapaudut kivuista. Vahvistat keskivartalon lihasten avulla heikot lihakset, jolloin kehosi ryhti paranee ja lihaksesi toimivat tehokkaammin. Opit tunnistamaan oman kehosi toiminallisuuden ja näin voit itsekin oppia, miten huollat omaankehoasi. Harjoittelulla saavutat oman kehosi parhaan version!

Kehontunne™- menetelmässä työskentelymme pohjana on vahva, vapaa pallealihas sekä ydintuki. Hengitystekniikan parantuessa, olet energisempi, aineenvaihduntasi vilkastuu, ryhti paranee, vastustuskykysi paranee ja voit paremmin.

Kehontunne™-syvävenyttely auttaa sinua luomaan vahvan pohjan terveydellesi. Opit itse linjaamaan kehosi oikein, kun liike lähtee sisältäpäin. Mikä parasta, nautit tästä koko loppuelämäsi, kun kerran olet oppinut tekniikan, jolla voit itseäsi hoitaa!

Kehontunne™- menetelmään voit tutustua Kehontunne.fi sivustollamme verkkokaupassa olevilla verkkokursseilla.

 

Asiakaskokemuksia:

”Kun pallea rentoutuu, elämäkin rentoutuu”.

”Siitä eilisestä venyttely tunnista. Olen aivan ihmeissäni siitä energiasta, mitä sain siellä tunnilla. Kun tulin kotiin, menin heti hiihtämään. Kun tulin hiihtolenkiltä, siivosin koko talon. Olin tosi hämmästynyt tästä innosta, ei sattunut mihinkään ja oli tosi hyvä olo, odotan innolla ensi viikon tuntia. Kiitos, kun herätitte minut tästä horroksesta ja ajatuksesta, että en voi tehdä mitään. Pienikin taivutus ja venytys on varmasti hyväksi”. Ensimmäisen tunnin jälkeen asiakaskokemus.

”Lihasten kramppaus on vähentynyt liikkeiden aikana. Keskittyminen suoritukseen on parantunut. Vartalon kiertoliikkeet ovat helpottuneet. Pyöräillessä taakse katsominen onnistuu paremmin”. Yritysryhmän osallistuja

Teen myös yrityksiin ohjauksia tilausryhmille.