Back pain – Goodbye!

Kun haluat tietää ensimmäisten joukossa uutuuksistamme, tilaa uutiskirjeemme ja saat paluupostissa tärkeimmät käytännönohjeet, millä pidät itsesi hyvässä kunnossa:

Tilaa tästä:

https://tampereenpilatesstudio.fi/ota-yhteytta/

Poista kipu!

Sel­kä­ki­pu mak­saa
✽ Suo­ma­lai­ses­sa Ter­veys 2011 -tut­ki­muk­ses­sa yli 40 % nai­sis­ta ja 35 %
mie­his­tä oli kär­si­nyt sel­kä­ki­vus­ta edel­li­sen 30 päi­vän ai­ka­na.
✽ Vuo­den 2016 lo­pus­sa noin 21 000 suo­ma­lais­ta oli eläk­keel­lä sel­kä­sai­rau­den ta­kia. Eläk­kei­den kus­tan­nuk­set oli­vat 280 mil­joo­naa eu­roa.
✽ Vuon­na 2017 sel­kä­sai­rauk­sien sai­raus­päi­vä­ra­ho­jen kus­tan­nuk­set oli­vat hie­man yli 100 mil­joo­naa eu­roa.
Läh­teet: Jaro Karp­pi­nen, Duo­de­cim”

Selkäkipu on suurimmalle osalle tuttu. Jos selkäkipusi pitkittyy tai kivut toistuvat, on hyvät toimintatavat tarpeen. Kenenkään en tahtoisi tottuvan kipuun!

Kehosi on kokonaisuus, joten kipujen syy on usein muualla kuin kipukohdassa. Tarvitaan sitoutumistasi, kannustusta ja tietämystä, jotta saavutetaan hyvä lopputulos.

 

BACK PAIN, GOODBYE yksilöpaketti!

Yksilöllinen Back pain, goodbye – ohjelmamme auttaa.

Yksilöllinen ohjelma, jonka voit aloittaa oman aikataulusi mukaan ja se  kestää 8 viikkoa sisältäen:

  • 4 kpl Yksityistapaamisia
  • 2 kpl Selän 3D kuvaus Spinal Mouse- mittaus tulosteineen; alussa ja lopussa.
  • Katso tästä lyhyt video Spinal Mouse mittauksesta
  • Kotiharjoite-ohjelma ja liikkeiden ohjaus
  • 10 kpl harjoitetunteja Method Putkisto Pilates Studiollamme.

Me sitoudumme, jos sinäkin sitoudut! Lue lisää->

”Good bye back pain -paketilla oli merkittävä vaikutus fyysisen oloni kokonaisvaltaiseen paranemiseen ja erityisesti selän kiputilojen vähenemiseen. Kuitenkin melkein suurempi vaikutus oli sen tuottamalla henkisellä hyvinvoinnilla, mikä syntyi keskittymisestä kiireisen arjen keskellä vain omaan vointiin, kehoon, hengittämiseen ja rauhoittumiseen harjoittelun ajaksi. Tuntien jälkeen olen aina virkeämpi ja läsnäolevampi kuin sinne tullessa. Myös räätälöity oma harjoitusohjelma on tuntunut mielekkäältä ja yksityistunnit ovat auttaneet tehostamaan tätä omaa harjoittelua.”

Hinta: 475€

Varaa oma aloitusaikasi, kun olet tehnyt ensin päätöksen, että haluat muutoksen tapahtuvan.

info(at)vilmankammen.fi tai puh. 010-8356500

 

Kevään Selkäkoulu  ke 15.1 – 29.4. (ei 26.2.) yht 15 kertaa, 365€

Alkukartoitus

Teen Sinulle ennen ryhmätuntien alkua 3D Spinal Mouse – mittaus, mikä kertoo selkärankasi rakenteesta ja liikkuvuudesta lähes röntgen -kuvan tarkkuudella.

Lue lisää mittauksesta!

Selkäkoulun ryhmätunnit keskiviikkoisin klo 19.30 – 20.30

Yhdistin hyväksi havaitut metodit selkäkoulun harjoitetunneiksi. Pienryhmässä on alle 12 osallistujaa, joten ohjaus on hyvin henkilökohtaista.

Method Putkisto syvävenyttely tunnit 5 kpl. Pelkällä suorittamisella selkäsi ei tervehdy. Tarvitaan rauhallista kireyksien avaamista, jotta hermosto vapautuu toimimaan oikein ja saavutat lihastasapainon ja vapaudut liikkumaan ilman kipua.

MP Pilates tunnit 5 kpl. Kun kehosi kireydet ovat antaneet periksi, voit aloittaa lihasten vahvistamisen. MP Pilates rakentaa vahvat lihakset kehoasi sisältäpäin tukien ja näin selkäsi saa hyvän tuen ja voit paremmin.

SPS- metodin tunnit 5 kpl.

Spiraalistabilaatio (SPS) -harjoittelussa käytän menetelmään suunniteltuja vastuskuminauhoja. Harjoittelussa pidennät vartaloasi ylöspäin spiraalimaisten lihasketjujen aktiivisella käytöllä.

Paine välilevyissäsi vähenee ja niiden aineenvaihdunta paranee ja luo tilaa selkänikamien väliin.

Loppukartoitus

Lopuksi teen uudestaan selän 3D Spinal Mouse- mittauksen ja toteamme, mitä saatiin aikaan.

Hinta: 365€

Tervetuloa mukaan!