Back pain – Goodbye!

Poista selkäkipu yksilöllisellä ”Back pain, goodbye”-paketilla

Mikäli selkäsi lihastasapainossa on puutteita, tarvitaan rauhallista kireyksien avaamista, jotta hermostosi vapautuu toimimaan oikein. Tarvitaaan lihasten vahvistamista, koska kireät lihakset kertovat siitä, että jotkut lihakset eivät tee omaa työtää eli laiskottelevat ja toiset lihakset ylikuormittuu. Poista kehosi ja luustosi asettunut oikeaa asentoon tämän jälkeen voit aloittaa lihasten vahvistamisen. Rakenna vahvat lihakset kehoa sisältä päin tukien ja näin selkäsi saa hyvän tuen ja voit paremmin.

Kun olet kiinnostunut selkärankasi rakenteesta, liikkuvuudesta ja sen haastekohdista ja haluat muutosta, ota ohjelmaasi Back pain- Goodbye -ohjelmalla. Se on yksilöllinen ohjelma, jonka voit aloittaa oman aikataulusi mukaan ja se  kestää -8 viikkoa sisältäen:

  • 4 kpl Yksityistapaamisia
  • 2 kpl Selän 3D kuvaus Spinal Mouse- mittaus tulosteineen; alussa ja lopussa.
  • Katso tästä lyhyt video Spinal Mouse mittauksesta
  • Kotiharjoite-ohjelma ja liikkeiden ohjaus
  • 10 kpl  vapaavalinataisia harjoitetunteja Tampereen Pilates Studiollamme.

Me sitoudumme, jos sinäkin sitoudut! Lue lisää->

”Good bye back pain -paketilla oli merkittävä vaikutus fyysisen oloni kokonaisvaltaiseen paranemiseen ja erityisesti selän kiputilojen vähenemiseen. Kuitenkin melkein suurempi vaikutus oli sen tuottamalla henkisellä hyvinvoinnilla, mikä syntyi keskittymisestä kiireisen arjen keskellä vain omaan vointiin, kehoon, hengittämiseen ja rauhoittumiseen harjoittelun ajaksi. Tuntien jälkeen olen aina virkeämpi ja läsnäolevampi kuin sinne tullessa. Myös räätälöity oma harjoitusohjelma on tuntunut mielekkäältä ja yksityistunnit ovat auttaneet tehostamaan tätä omaa harjoittelua.”

Ole rohkeasti yhteydessä ja suunnitellaan sinulle oma ohjelma! Koti-ohjelma suunnitellaan selän Spinal Mouse 3D-tulosten perusteella.

Hinta: 475€

”Back pain,goodbye”-kokonaisuuden voit ostaa  suoraan verkkokaupasta Kehontunne.fi.

Meille käy myös liikuntasetelit ja sähköiset liikuntasaldot.

Varaa oma aloitusaikasi, kun olet tehnyt ensin päätöksen, että haluat päästä kivusta eroon ja haluat muutoksen tapahtuvan.

info(at)vilmankammen.fi tai puh. 010-8356500.

Ryhmätuntien viikkotunnit löytyy täältä.

 

Lue lisää mittauksesta!

Sel­kä­ki­pu mak­saa
✽ Suo­ma­lai­ses­sa Ter­veys 2011 -tut­ki­muk­ses­sa yli 40 % nai­sis­ta ja 35 %
mie­his­tä oli kär­si­nyt sel­kä­ki­vus­ta edel­li­sen 30 päi­vän ai­ka­na.
✽ Vuo­den 2016 lo­pus­sa noin 21 000 suo­ma­lais­ta oli eläk­keel­lä sel­kä­sai­rau­den ta­kia. Eläk­kei­den kus­tan­nuk­set oli­vat 280 mil­joo­naa eu­roa.
✽ Vuon­na 2017 sel­kä­sai­rauk­sien sai­raus­päi­vä­ra­ho­jen kus­tan­nuk­set oli­vat hie­man yli 100 mil­joo­naa eu­roa.
Läh­teet: Jaro Karp­pi­nen, Duo­de­cim”

Selkäkipu on suurimmalle osalle tuttu. Jos selkäkipusi pitkittyy tai kivut toistuvat, on hyvät toimintatavat tarpeen. Kenenkään en tahtoisi tottuvan kipuun!

Kehosi on kokonaisuus, joten kipujen syy on usein muualla kuin kipukohdassa. Tarvitaan sitoutumistasi, kannustusta ja tietämystä, jotta saavutetaan hyvä lopputulos.