Tilauryhmille Starttipaketti hyvinvointiin

 

Yksilöohjaus

Yksilöohjauksessa käydään läpi metodien perusperiaatteet, kehosi haasteet ja henkilökohtaiset tavoitteet. Näin saat parhaimman hyödyn myös ryhmätunneista. Ohjaaja avustaa sinua metodien ja tuntien valinnassa. Voit osallistua valintasi mukaan sekä pilates-tunneille että Kehontunne™-syvävenyttelytunneille.

Ryhmätunnit tilausryhmille

Harjoitetuntien ryhmäkoot ovat pieniä (max. 12), näin ohjaaja voi ohjata Sinua yksilöllisesti. Pienryhmässä ohjaaja voi parhaiten seurata kehitystäsi ja ohjeistaa liikeiden oikein tekemisessä. On tärkeätä, että liikkeet tehdään oikein, jotta saadaan pysyviä hyviä tuloksia omaan kehonhallintaasi.

Käytännön ohjeet ryhmien tilauksiin

Ole yhteydessä ja pyydä tarjousta

Mikäli ryhmä käyttää maksamiseen liikuntaseteleitä, kerro siitä tilausta tehdessäsi.

Jos olet jo aiemmin harrastanut pilatesta tai syvävenyttelyä, voit tulla suoraan viikkotunneille. Soita ja sovitaan, mille tunneille haluat osallistua.

Asiakkaiden kommentteja ohjauksesta:

”Armi sinulla on ihailtavan rauhallinen ja paneutuva tyyli ohjata. Kiitos kun käyt kiertämässä ja korjaamassa asentoja, se on usein ratkaisevan tärkeää löytääkseen tarkoitetun venytyksen. Jollainlailla kodinomainen tunnelma ja pienehkö ryhmä studiolla auttaa jo rauhoittumaan.”

”Olen tykännyt tunneista ihan superisti, aina maanantaisin tunnin jälkeen, olen nukkunut aivan mielettömän hyvin.”

”Kiitos voin hyvin yksityistunnin jälkeen. Tunnin jälkeen huomasin, että en ollut varmaan 6 kuukauteen pysähtynyt ja hengittänyt syvään kertaakaan. Eilen  myös tunsin mm. kyljissä, että jotain fyysistä on tullut tehtyä, vaikka ei sen enempää vielä tullutkaan urheiltua :)Paljon on oppimista, mutta jäi hyvä fiilis.”

 

Tervetuloa muuttamaan kehosi hyvinvointia, olen Sinulle kannustava kumppani!