Starttipaketti hyvinvointiin

Jos olet uusi asiakkaamme, suosittelemme Starttipakettiamme, jonka voit ostaa suoraan Kehontunne.fi -verkkokaupastamme.

Starttipaketti sisältää yksilötunnin ja viisi (5) harjoitetuntia (harjoitetunnit suosittelemme käymään kahden kuukauden sisällä aloittamisesta).

Yksilöohjaus

Yksilöohjauksessa käydään läpi metodien perusperiaatteet, kehosi haasteet ja henkilökohtaiset tavoitteet. Näin saat parhaimman hyödyn myös ryhmätunneista. Ohjaaja avustaa sinua metodien ja tuntien valinnassa. Voit osallistua valintasi mukaan sekä pilates-tunneille että Kehontunne™-syvävenyttelytunneille.

Toivomme sitoutunutta asiakaskuntaa, sillä vain säännöllinen harjoittelu vapauttaa kehon luonnollisen liikkeen.

Ryhmätunnit

Harjoitetuntien ryhmäkoot ovat pieniä (max. 12), näin ohjaaja voi ohjata Sinua yksilöllisesti. Pienryhmässä ohjaaja voi parhaiten seurata kehitystäsi ja ohjeistaa liikeiden oikein tekemisessä. On tärkeätä, että liikkeet tehdään oikein, jotta saadaan pysyviä hyviä tuloksia omaan kehonhallintaasi.

Käytännön ohjeet

Ostat starttipaketin Kehontunne.fi-verkkokaupastamme tai  saat laskun sähköpostiisi varattuasi yksilötunnin.

Mikäli käytät maksamiseen liikuntaseteleitä, kerro siitä tilausta tehdessäsi. Liikuntasaldolla voit maksaa suoraan sovelluksessasi starttipaketin tai ostaa Kehontunne™-verkkokaupastamme. Hae sovelluksesta Vilmankämmen/Tampereen pilates Studio ja tee maksu. Maksu näkyy heti meillä ja voin ottaa sinuun yhteyttä sopivan yksilötunnin ajan sopimiseksi.

Tunneille mukaan joustavat vaatteet, sukat jalkaan,lenkkitossuja ei tarvita. Meiltä löytyy jumppa-alusta, päänaluspyyhe ja vettä juotavaksi.

Jos olet jo aiemmin harrastanut pilatesta tai syvävenyttelyä, voit tulla suoraan viikkotunneille. Soita ja sovitaan, mille tunneille haluat osallistua.

Starttipaketin edullinen hinta uusille asiakkaille 145€.

Voit ostaa Starttipaketin täältä. 

Oston jälkeen varaa yksilötunti puh. 010-835 6500 tai info@vilmankammen.fi .

Asiakkaiden kommentteja ohjauksesta:

”Armi sinulla on ihailtavan rauhallinen ja paneutuva tyyli ohjata. Kiitos kun käyt kiertämässä ja korjaamassa asentoja, se on usein ratkaisevan tärkeää löytääkseen tarkoitetun venytyksen. Jollainlailla kodinomainen tunnelma ja pienehkö ryhmä studiolla auttaa jo rauhoittumaan.”

”Olen tykännyt tunneista ihan superisti, aina maanantaisin tunnin jälkeen, olen nukkunut aivan mielettömän hyvin.”

”Kiitos voin hyvin yksityistunnin jälkeen. Tunnin jälkeen huomasin, että en ollut varmaan 6 kuukauteen pysähtynyt ja hengittänyt syvään kertaakaan. Eilen  myös tunsin mm. kyljissä, että jotain fyysistä on tullut tehtyä, vaikka ei sen enempää vielä tullutkaan urheiltua :)Paljon on oppimista, mutta jäi hyvä fiilis.”

 

Tervetuloa, olemme Sinulle kannustava kumppani!