Kehontunne™- tunnit kasvoille

Kasvosi ovat kuin ikkuna – niistä näkyy terveytesi, ikäsi, mielialasi ja persoonallisuutesi.

Nykyinen istumatyö tuo haasteita terveydellesi. Pääsi työntyessä liiaksi eteen lihakset kiristyvät ja muuttavat ryhtiäsi. Usein purentalihakset kiristyvät ja vaikuttavat kasvojesi ulkonäköön ja aiheuttavat päänsärkyä.

Kun pään asentosi linjautuu oikein, vapaudut hartiajännityksistäsi, kasvojesi ilme kirkastuu ja vapaudut sitkeistäkin kivuista. Saavutat kasvoillesi esteettisen ja terveen rentoutuneen ilmeen.

Tunnilla opit kannattelemaan uudella tavalla hartiasi, pään asennon ja luot pohjan terveelle ja hyvinvoivalle keholle. Rauhallisessa ympäristössä vapautat stressiä kehostasi ja saat itsellesi arvokasta omaa aikaa palautumiseen.

Voit tilata virkistävän esittelytunnin ryhmällesi vaikka kokouksen välille. Pienilläkin harjoitteilla saat virkeyttä koko kehollesi ja jatkat päivää uudella energialla.

Tervetuloa mukaan, ei vaadi aiempaa kokemusta metodeista.

”Voin todella hyvin tunnin jälkeen, sekä tänään aamulla kävin myös Pilates tunnilla. Olen niin iloinen, kun olen lopulta saanut pitkän ajan jälkeen kiinni liikunnasta ja juuri teidän paikassanne, näillä on hyvä jatkaa”.