Ajankohtaista

Mikä ikä-Elämän kestävää ryhtiä!

Method Putkiston uusi teema vuodelle 2019 on ”Mikä ikä -Elämän kestävää ryhtiä”.

Sinulla on mahdollista tulla kokemaan, miten kehosi uudistuu ohjelman myötä.

Mukana asiakkaan kertomus, miten hän koki ohjelman 30 päivän aikana. Seuraava kurssi alkaa 31.1.19 klo 16.30-18.00

Sitoudu tekemään kehonkireyksiä vapauttavia venyttelyjä kuukauden ajan ja huomaat suuren eron hyvinvoinnissasi.
Kurssi sisältää pienryhmäohjausta  sekä kirjalliset kotiohjeet.
Lisäksi kurssi sisältää 5 kpl valinnaista harjoitetuntia Tampereen Pilates Studiollamme.

Tämä kaikki intensiivisellä Method Putkisto -syvävenyttelyllä. Insiproivaa!

Varaukset:
https://www.varauspiste.fi/fi/haku/palvelut/
tai info(at)vilmankammen.fi sekä puh. 010-8356500.

Paikkoja rajoitetusti! Tervetuloa

Asiakkaan kertomus 30päivän teho-ohjelmasta:

”30 päivän tehokurssi 3. – 1.12.2018. Näin ilmoituksen kurssista ja se jäi vaivaamaan mieltäni.

Pohdittuani asiaa (liian jäykkä, huono rangan liikkuvuus selkäleikkauksen jälkeen. Olkapää jäätynyt ja siitä liikerajoitus, aika: mm. muille apuani tarvitseville jää vähemmän aikaa).

Kaikesta tästä huolimatta päätin kuitenkin yrittää ja laittaa itseni etusijalle ja ilmoittauduin kurssille, koska ei näinkään voi jatkua ja nythän on oivallinen tilaisuus muuttaa asioita. Nyt tai ei koskaan!

Sitouduin ja venyttelin tunnollisesti ohjelman mukaan, vaikka työpäivän jälkeen ei iltaisin sitten paljon muuta ehtinytkään. Kurssi alkoi lauantaina. Uutta asiaa tuli paljon.

Ensimmäisellä viikolla keskiviikkona olin 45 min. syvävenyttelytunnilla ja sen jälkeen jäi hyvä ja rentoutunut olo. Nukuinkin paremmin. Muina päivinä tein kotona ahkerasti ja kävin maanantaina niska-selkä jumppatunnilla ja perjantaina pilatestunnilla. Sen jälkeen piti vielä tehdä lyhyempi harjoitus, mutta olin niin väsynyt, että nukahdin.

Toisella viikolla huomasin, että olin saanut huomattavasti lisää energiaa ja pystyin keskittymään paremmin asioihin. Kireät käsien hermot eivät vaivanneet enää niin paljon rintalihaksia venyttäessä. Torstaina 75 min. syvävenyttely- tunnilla ja heti perään 30 min. pilatesta. Jaksoin! Perjantaina 75 min. hieronta. Hieronta oli paikallaan kahden viikon ahertamisen jälkeen.

Lauantaina tapaaminen ryhmän kanssa studiolla, 1,5 h. Käytiin ohjelmaa läpi ja kyselin hengityksestä. Tuli kerrattua liikkeitä, mikä oli tarpeen.

Kolmannella viikolla huomasin lisää tuloksia: parempi olo, lihaksien kireys oli helpottanut, ryhti suorempi, liikkuminen kevyempää ja sujuvampaa. Maanantaina 75 min. syvävenyttely ja torstaina 75 min. syvävenyttely ja heti perään 30 min. pilatesta. Jaksoin! Lisäksi perjantaina pilatestunnilla, lauantain lavistunnilla lantiokin jo liikkui. Kotiohjelmaa tein jälleen ahkerasti.

Hyvä käydä kaksi kertaa viikolla studion tunneilla tällä vaativimmalla viikolla. Sain kohotettua rintakehää ja se liikkui vähän. Mahtavaa! Uskomatonta! Energiaa riittää. Aina nälkä? Nukuin paremmin.

Neljäs viikko Jatkoin ohjelmaa kotona ja torstaina studiolla 75 min. syvävenyttely. Lisäksi ohjattuja tunteja maanantaina niska-selkä jumppatunnilla, perjantaina pilatestunnilla ja lauantaina lavistunnilla.

Sunnuntaina ryhmän viimeinen tapaaminen studiolla, puolitoista tuntia erilaisia liikkeitä. Joululaulut soivat, joulukoristeita, glögiä ja pipareita. Hyvä olo.

Kyllä kannatti ahkeroida tämä neljä viikkoa. Vaatteisiin tilaa. Kroppa vaatii tekemään ja tekemisestä tulee parempi olo. Liikkuminen, jumppa- ja lavistunnitkin sujuvat paljon paremmin. Kiitos ohjauksesta ja kannustuksesta!”

 

 

Vastaa