AjankohtaistaBlogiYleinen

Olisiko minun lopetettava pilateksen ohjaus?

Toivottavasti kuulen sinun sanovan; ei missään nimessä.

Mitä Sinä ja minä voidaan pilateksen avulla saavuttaa?

Sanon usein asiakkaille, että lihaskunnon ja kehonhallinnan lisäksi pilates toimii hyvin myös stressin ehkäisyssä.

Stressi helpottaa, kun et ehdi ajattelemaan muuta kuin omaa tekemistäsi. Sen verran tiuhaa tahtia tulee ohjeistusta, että ajatus ei pääse harhailemaan pois oman kehon suorituksesta.

Ja näin muun muassa työmurheet jäävät ainakin hetkeksi pois mielestäsi. Samaten hengityksen tietoinen seuranta ja suuntaaminen auttaa stressin torjumisessa.

ASIAKKAAT SEN TIETÄVÄT, MIKÄ TOIMII!

20 vuotta sitten kouluttauduin pilates-ohjaajaksi ja toin pilates menetelmän ensimmäisenä Tampereelle. Tampereen Pilates studiolla ohjaan alle 10 hengen ryhmiä.

Kotkan katseella tarkkailen jokaisen osallistujan liikkeiden tekemistä enkä pelkästään tarkkaile, vaan myös ohjaan käsilläni ja näin Sinä asiakkaana opit oikean tavan suorittaa liike.
Asiakkaan viestit:

Työterveyden asiakas:

Hei,

Sain suosituksen työterveyslääkäriltäni teidän yrityksen palveluista. Minulla on ollut pitkään ongelmia polvien ja nilkkojen kanssa. Sekä työterveyslääkäri että fysioterapeutti diagnosoivat ongelmien johtuvan huonosta ryhdistä, lihaskunnosta ja virheasennoista. He suosittelivat, että tulisin teille pienryhmään opettelemaan uusia tapoja hallita kehoani sekä vahvistaa oikeita lihaksia.

Maratoonari:

Moi Armi,

Olen syksyn aikana tutustunut Method Putkisto Pilatekseen ja ottanut ohjelman, jossa harjoitellaan kehonhallintaa. Juoksu on yksi harrastuksistani ja olen huomannut, kuinka kehonhallinta sekä syvävenyttely on tuonut ryhtiä liikkumiseen ja auttanut hengityksessä, joka on hyvin olennainen osa juoksua.
Viime viikolla olin juoksemassa maratonia ulkomailla, ennen juoksussa aloin väsymään ja ryhti sen mukana alkoi painumaan kasaan, joka vaikeutti hengitystä. Nykyään väsymyksen kohdatessa juostessa muistan keskivartalon ”tiukan korsetin” ja hengityksen selkäpuolelle. Ryhti pysyy hienosti nykyään maaliin asti ja harrastaminen on hauskempaa ja ryhdikkäämpää. Iso suositus tälle!
Nyt selitykset saa riittää!

SELITYKSIÄ

Älä Sinäkään enää keksi selityksiä, että Sinulla ei ole aikaa oman hyvinvointisi ylläpitämiseen. Kaikilla meillä on 24 tuntia vuorokaudessa. Toki ajan voit käyttää monella eri tapaa.

Uskallan väittää, että käytät pelkästään some-kanavien seurantaan vähintään 30 minuuttia päivässä.

Tuossa ajassa saan jo sinulla hengityksen aktivoitumaan ja syviä lihaksia heräämään tukemaan koko kehosi oikeaa toimintaa. Ja menetelmän hienous on siinä, että se tukee arkesi toimintaa. Ei siis olla fiksusti ja ryhdikkäästi vain tunnilla vaan myös siellä arjen keskellä!

Olisiko mitenkään mahdollista, että voisit säästää toiset 30 minuuttia jostain, että pääsisit tunneille edes kerran viikossa.

ÄLÄ SALAILE!

Aikanaan Joseph Pilateksen tunneilla kävivät filmitähdet ja näyttelijäta

He salasivat, että tekevät pilates harjoitteita, koska eivät halunneet kertoa, missä olivat niin upean ryhdin saavuttaneet.

Jos Sinä jo olet käynyt tunneillani, saat aivan vapaasti kertoa, missä käyt ja missä olet saavuttanut Sinun hyvät kokemukset uudesta kehostasi.

Minua ei todellakaan haittaa, vaikka tulisi uusia asiakkaita tunneilleni?

IHMEITÄ EI OLE, NIITÄ TEHDÄÄN!

Sinä, joka et vielä ole asiakkaani, haluathan Sinäkin tulla mukaan. Tehdään sinustakin ryhdikkäämpi, vähemmän stressaavaa ja paremmin jaksava.

Älä siis enää aikaile, vaan varaa STARTTIPAKETTI itsellesi. Tehdään sinustakin kaikin puolin ryhdikkäänpi tiedolla, taidolla ei raivolla!

Kun sinä sitoudut, minä kyllä puolestani kannustan ja ohjaan parhaan taitoni mukaan Sinua 20 vuoden kokemuksellani.

STARTTIPAKETTI

Starttipakettimme pääset varaamaan joko sähköpostilla info@vilmankammen.fi tai osta suoraan täältä.

Starttipaketti alkaa yksilötunnilla, jossa kartoitamme Sinun kehosi haastekohdat.

Tämän jälkeen voit osallistua 5 kertaa ryhmätunneillemme.

Starttipaketin jälkeen voit päättää, jatkatko harjoittelua muiden lajitoverien kanssa.

JATKETAAN!

Taidan siis vielä jatkaa ohjaustani. Sen verran hyviä tuloksia tulee asiakkaille. Ehkä en enää toista 20 vuotta, mutta mene ja tiedä?

Tervetuloa mukaan toivottaa kannustava kumppanisi

Armi

Armi Lundan

Vilmankämmen/Tampereen Pilates Studio

Pirkankatu 1B, 33230 Tampere

info@vilmankammen.fi. puh. 010-8356500

https://vilmankammen.fi/

https://tampereenpilatesstudio.fi/

https://kehontunne.fi/

Vastaa